Evenemang

Svenska Burmakommittén arrangerar kontinuerligt olika evenemang. Mingel, seminarium eller workshops, bland annat. Har du idéer eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@burmakommittén.org.

Välkommen till Svenska Burmakommitténs årsmöte den 29 april 2020. Förutom att välja föreningens styrelse, erbjuder årsmötet en möjlighet för Svenska Burmakommitténs medlemmar att höra mer om det gångna årets verksamhet och ställa frågor till föreningens kansli och styrelse.
Ett specialavsnitt av Svenska Burmakommitténs podcast från ett seminarium med Bertil Lintner om Burmas relation till Kina
Svenska Burmakommittén hälsar dig varmt välkommen till vårt traditionsenliga adventsmingel. I år har vi bjudit in journalisten Axel Kronholm som bevakar Burma och Sydostasien.
Svenska Burmakommittén hälsar dig varmt välkommen till ett samtal med journalisten och författaren Bertil Lintner om Burmas komplicerade relation till Kina.
Svenska Burmakommittén och Svenska PEN bjuder in till ett samtal om press- och yttrandefrihet i Burma med den prisbelönte burmesiske journalisten Ko Swe Win.