Svenska Burmakommitténs medlemmar har nu möjlighet att köpa biljetter till rabatterat pris till visningen av den burmesiska filmen Money Has Four Legs. /Foto: Asiatiska FIlmfestivalen

Burmesisk film på Asiatiska Filmfestivalen 2 oktober

Inbjudan till filmvisning, Stockholm, 23 september 2021

Under den Asiatiska Filmfestivalen kommer den burmesiska filmen Money Has Four Legs att visas. Medlemmar i Svenska Burmakommittén har nu möjlighet att köpa biljetter till rabatterat pris.

Money Has Four Legs är en komedi regisserad av Maung Sun. Så här beskriver Asiatiska Filmfestivalen handlingen:

“En ung regissör får finansiering för att göra en film tack vare sin pappas meriter. Hans producent jagar honom om censur, skådespelarna vill hellre livestreama och hans alkoholiserade svåger tar sönder kameran. Hans hyra stiger och hans fru tappar hoppet. Pengar har fyra ben och de springer iväg från honom. En komedi om det som kan gå fel och en hyllning till Myanmars rika filmhistoria och dess utmaningar med censur.”

Till visningen på biografen Grand i Stockholm den 2 oktober har Svenska Burmakommitténs medlemmar möjlighet att köpa biljett till rabatterat pris. Visningen följs av ett samtal med Burmaforskaren Kristina Simion i samarbete med Stockholm Centre for Global Asia vid Stockholms Universitet.

Datum och tid
Lördagen den 2 oktober 2021, kl. 11:00

Plats
Biograf Grand (Salong 2), Sveavägen 45, 111 34 Stockholm

Bokning
Bokning görs direkt via Asiatiska Filmfestivalens hemsida.

Kontakta info@burmakommitten.org för frågor om rabatterat medlemspris.

Bli medlem här