Evenemang

Svenska Burmakommittén arrangerar kontinuerligt olika evenemang. Mingel, seminarium eller workshops, bland annat. Har du idéer eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@burmakommittén.org.

Välkommen på seminarium med Tom Andrews, FN:s rapportör för mänskliga rättigheter i Burma, och Maw Tun Awng, viceminister i NUG.

Filmvisning på Zita 22/2

Svenska Burmakommittén och Democratic Voice of Burma bjuder in till filmvisning och efterföljande samtal om Burmas kamp för demokrati.

Seminarium 27 september

Svenska Burmakommittén och Reportrar utan gränser bjuder in till ett frukostsamtal om situationen för oberoende medier i Myanmar.

Årsmöte 31 maj 2023

Varmt välkommen till Svenska Burmakommitténs årsmöte den 31 maj 2023. I år håller vi mötet digitalt via Zoom.

Burmakommittén bjuder in till traditionsenligt adventsmingel. Det blir ett härligt tillfälle att summera året som gått och knyta nya kontakter

Svenska Burmakommittén bjuder in till samtal med den välkända människorättskämpen Wai Hnin Pwint Thon från Burma Campaign UK.

Svenska Burmakommittén bjuder in till samtal med den politiska analytikern Ying Lao från tankesmedjan Salween Institute for Public Policy.

Svenska Burmakommittén bjuder in till samtal med den prisbelönte burmesiske journalisten Aye Chan Naing som var med och grundade DVB.

Årsmöte 30 maj 2022

Välkommen till Svenska Burmakommitténs årsmöte den 30 maj 2022. I samband med mötet kommer Ying Lao ge en uppdatering om situationen i Burma.

Ett år har gått sedan statskuppen. Militärens maktövertagande har försatt landet i en djup kris. Hur ser situationen i Burma ut nu?