Evenemang

Svenska Burmakommittén arrangerar kontinuerligt olika evenemang. Mingel, seminarium eller workshops, bland annat. Har du idéer eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig till info@burmakommittén.org.

Välkommen på seminarium den 3 maj om situationen i Burma och vad omvärlden kan göra för att sätta press på juntan och stötta demokratiska aktörer i landet.
Varmt välkommen till Svenska Burmakommitténs årliga adventsfika, som i år hålls digitalt via Zoom den 17 december. Traditionsenlig frågesport utlovas!
Kommer årets val innebära ytterligare en jordsskredsseger för NLD, eller kommer väljarna visa sitt missnöje vid valurnorna?
Varmt välkommen till ett seminarium med fokus på de etniskt baserade partiernas förutsättningar inför det stundande valet i Burma.
Välkommen till Svenska Burmakommitténs årsmöte den 29 april 2020. Förutom att välja föreningens styrelse, erbjuder årsmötet en möjlighet för Svenska Burmakommitténs medlemmar att höra mer om det gångna årets verksamhet och ställa frågor till föreningens kansli och styrelse.