Var med och bidra

Bli en del av kampen för ett fredligt och demokratiskt Burma! Svenska Burmakommittén arbetar aktivt med att stödja organisationer i Burma som kämpar för fred och mänskliga rättigheter. I Sverige arbetar vi med att förmedla information om situationen i landet samt med påverkansarbete mot makthavare. Vårt fokus ligger på att lyfta fram röster från Burmas civilsamhälle. Kommittén är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation, och tar tacksamt emot alla bidrag.

Som medlem i Svenska Burmakommittén får du rösträtt på årsmötet, återkommande nyhetsblad samt inbjudningar till seminarier och evenemang vi arrangerar. Att vara medlem kostar 150 kr/år för privatpersoner och 1000 kr/år för organisationer/företag.

Bli medlem genom att swisha 150 kr. till 123 616 24 57 och ange din e-postadress i meddelandefältet.

Vill du hellre få en faktura skickad till dig går det bra att skicka ett mejl till info@burmakommitten.org. Ange ditt namn och att du vill bli medlem så skickar vi fakturan.

Nu samlar vi även in pengar till proteströrelsen i Burma, CDM (Civil Disobedience Movement). Läs mer här.

dav

Skänk en gåva

Vill du vara med och bidra till vårt arbete kan du skänka en valfri summa till: PG-konto 129 44 07-0 eller Swish 123 616 24 57