Svenska Burmakommittén söker nya styrelsemedlemmar!

Annons, Stockholm, 13 februari 2020

Känner du starkt for mänskliga rättigheter? Har du erfarenhet av kommunikation, påverkansarbete, eller fundraising? Då är det dig vi söker!

Svenska Burmakommittén startades år 2000 och verksamheten vilar idag på två ben – ett omfattande demokratiprogram i Burma där vi stöttar civilsamhällsorganisationer och människorättsaktivister samt påverkansarbete i Sverige. Verksamheten har fem anställda, varav tre i Stockholm och två i fält.

Styrelsen ansvarar för organisationens verksamhet som de anställda genomför. Att sitta i styrelsen är ett ideellt engagemang och du bör ha möjlighet att lägga ned en del tid på uppdraget. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från styrelseuppdrag och/eller arbetsgivaransvar.

Nominera dig själv eller någon annan genom att skriva en kort motivering om vad du eller personen i fråga skulle bidra med. Den nominerade bör vara tillfrågad.

Nomineringen mejlas till: valberedning@burmakommitten.org och ska vara valberedningen tillhanda senast den 25:e mars 2020.

Frågor besvaras av valberedningen som nås på valberedning@burmakommitten.org.

Vi ser fram emot din nominering!

Valberedningen